JURK O.O
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
17 Augustus 2011 | Griekenland, Kérkyra
We aten kip met aardappels en bloemkool: heerlijk Nederlands (Of Duits, de ouwelui hadden boodschappen gedaan bij de Lidl, want ze hadden een auto gehuurd: een gele koektrommel).
Na nog wat geluierd te hebben gingen Johan en Dimphie naar de andere kant van het eiland om naar de zonsondergang te kijken (je moet toch wat te doen hebben), en de kids gingen shoppen. Als cadeautje van Jeffrey kreeg ik een glazen ketting met een soort van 3D bloemen erop… ik maak nog wel een foto ofzo. Later kwamen we dezelfde tegen voor 1,50 minder, maar ach, “Dat blijf je altijd houden.” En ik heb het niet betaald :)
Laura en ik hebben een JURK uitgezocht en hij staat gewoon LEUK! (Heb ik ook foto’s van want ik weet dat jullie het anders niet geloven). Daarna gingen we terug naar het restaurant waar we de eerste dag gegeten hebben en een stuk chocoladetaart of tiramisu genomen want die waren zooo lekker toen.
Jeffrey heeft nog een funshirt gekocht van mijn geld (ik maak straks wel een balansje op) en Tim een fake horloge. ’s Avonds hebben we nog lekker geluierd, gelezen, tetris en stratego gespeeld.